Dags för flytt

Du står i din nya bostad som är full med oöppnade flyttlådor. I den situationen vill de flesta börja packa upp och komma i ordning i sitt nya hem. Det är dock något som finns kvar att bocka av på listan med saker som gäller din tidigare bostad. Det är det tråkigaste av allt, nämligen flyttstädningen.

Flyttstädning

Oavsett om du har sålt en bostad eller flyttat från en hyresrätt så måste det städas ordentligt innan nästa person flyttar in, detta görs smidigast via en städfirma upplands väsby (eller närmare där du bor)Handlar det om en hyresrätt så kan hyresägaren dessutom kräva dig på pengar om du lämnar lägenheten i dåligt skick. Du som hyresgäst har vårdplikt för din bostad och det innebär att du måste vårda din lägenhet och det som hör till den. Det kan exempelvis vara fönster (även utsidan).

Ta professionell hjälp

Låt inte din flytt ta onödig tid och kosta mer än den behöver. Anlita en flyttstädning Stockholm för att göra rent din gamla bostad så att du får tid att inreda ditt nya hem. Visst är det roligare att välja färg till väggar och nya möbler än att skura kakelfogar och göra rent en spisfläkt? Låt en duktig städfirma täby hjälpa dig med ditt flyttstäd så att du kan lämna över nycklarna till en skinande ren bostad.

Glöm inte miljön

När du väl bestämt dig för att anlita en flyttstädning Stockholm så bör du kolla om de är miljömedvetna. Det finns många städmedel som innehåller kemikalier för att få bort tuffa fläckar och ingrott smuts. Dessa kemikalier är väldigt skadliga för vår natur och våran miljö, därför är det viktigt att städfirman arbetar utefter ett bra miljötänk. Nu för tiden finns det både städmedel och redskap som är miljövänliga och minst lika bra som andra produkter. Välj en firma som är miljömärkt med Svanen och som följer miljöbalkens hänsynsregler.

Genom att välja en miljövänlig städfirma så lämnar du både ditt hem och ditt samvete rent.